WILLKOMMEN IM

Holiday Resort Seita

Ein Familienunternehmen in 3. Generation

Lomakeskuksemme sijaitsee Ylläksellä, Äkäslompolossa, seitsemän tunturin kylässä ja aivan Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa.

Lomakeskus Seita on Kurkkion suvun perheyritys jo kolmannessa sukupolvessa. Anja ja Vertti Kurkkio aloittivat maastohiihtäjien majoitustoiminnan vuonna 1950, josta toiminta siirtyi Ulla ja Markku Kurkkiolle ja nykyisin yrittäjinä toimivat Jaana ja Pasi Kurkkio. Lomakeskuksessa voit valita majoitusvaihtoehdoksi hotellihuoneen, perinteisen mökin tai huoneen majatalo Sivakasta. Lomakeskus sijaitsee latujen sekä ulkoilureittien varrella, ja myös muut kylän palvelut ovat lähellä ilman autoa lomailevalle. Isäntäväki on aina lähettyvillä valmiina auttamaan ja varmistamaan lomanne onnistumisen.

Familienunternehmen der 3. Generation

Verlässlicher Service

Umfassende Lappland-Vollpension

Genussreicher Aufenthalt

Behagliche Atmosphäre

Geruhsame Abende

Örtliches Personal immer für Sie da

Sichere Ferientage

Ajankohtaista

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Pienet ja niin mahottoman 💕 ihanat häät♥️... Morsian aivan upea ja sulho komea. Rakkautta paljon ja onnellista yhteistä tulevaisuutta heille toivomme 💕♥️ ... >>><<<

24.07.2021
Pienet ja niin mahottoman 💕 ihanat häät♥️... Morsian aivan upea ja sulho komea. Rakkautta paljon ja onnellista yhteistä tulevaisuutta heille toivomme 💕♥️

Kommentoi Facebookissa

Auch von mir herzlichen Glückwunsch 💕

Upea kakku, poronkäristys ihanaa ja juhlapuitteet sanoin kuvaamattomat. Hyvä Seita hotelli!

Onnittelut hääparille❤️💙 Seita osaa hoitaa hommat👏❤️

Buchen Sie Ihren Urlaub!

Ferienresort Seita

Tiurajärventie 36 A
95970 Äkäslompolo
N 67′ 35′ E24′ 08′

Erreiche uns

Von Helsinki fahren das ganze Jahr über Züge zum Bahnhof Kolari, wo eine Busverbindung nach Äkäslompolo und zum Seita besteht. Lesen Sie Bus hier und kaufen fahrkarte.

Der nächste Flughafen ist in Kittilä und von dort ist Busverbindung nach Äkäslompolo und Ferienresort Seita.

Folge uns

Zimmerbelegung im Ferienzentrum Seita erfragen oder eine vorläufige Reservierung tätigen. Reservieren Sie Ihr Unterkunft hier:

Voit myös laittaa sähköpostia info@seitahotelli.fi tai soittaa numeroon +358 16 569 211. Vastaamme yhteydenottoihin kahden arkipäivän sisällä!