WELCOME TO

Holiday Resort Seita

Family-owned company in the third generation since 1950

Lomakeskuksemme sijaitsee Ylläksellä, Äkäslompolossa, seitsemän tunturin kylässä ja aivan Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeessa.

Lomakeskus Seita on Kurkkion suvun perheyritys jo kolmannessa sukupolvessa. Anja ja Vertti Kurkkio aloittivat maastohiihtäjien majoitustoiminnan vuonna 1950, josta toiminta siirtyi Ulla ja Markku Kurkkiolle ja nykyisin yrittäjinä toimivat Jaana ja Pasi Kurkkio. Lomakeskuksessa voit valita majoitusvaihtoehdoksi hotellihuoneen, perinteisen mökin tai huoneen majatalo Sivakasta. Lomakeskus sijaitsee latujen sekä ulkoilureittien varrella, ja myös muut kylän palvelut ovat lähellä ilman autoa lomailevalle. Isäntäväki on aina lähettyvillä valmiina auttamaan ja varmistamaan lomanne onnistumisen.

Family-owned company in the third generation

Reliable service

Lappish full service

You can focus entirely on your holiday

Homely atmosphere

Feel free to wear your woolen socks

Local and professional service always available

Enjoy a safe holiday

Ajankohtaista

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Pienet ja niin mahottoman 💕 ihanat häät♥️... Morsian aivan upea ja sulho komea. Rakkautta paljon ja onnellista yhteistä tulevaisuutta heille toivomme 💕♥️ ... >>><<<

24.07.2021
Pienet ja niin mahottoman 💕 ihanat häät♥️... Morsian aivan upea ja sulho komea. Rakkautta paljon ja onnellista yhteistä tulevaisuutta heille toivomme 💕♥️

Kommentoi Facebookissa

Auch von mir herzlichen Glückwunsch 💕

Upea kakku, poronkäristys ihanaa ja juhlapuitteet sanoin kuvaamattomat. Hyvä Seita hotelli!

Book your holiday!

Holiday Resort Seita

Tiurajärventie 36 A
95970 Äkäslompolo
N 67′ 35′ E24′ 08′

How to reach us

From Helsinki there are night trains coming all year around to Kolari train station, from where is a bus connection to Äkäslompolo and to Holiday Resort Seita. Read more about the bus connection and buy train tickets.

Nearest airport is in Kittilä and from there is a bus connection to Äkäslompolo and Holiday Resort Seita. You can also book a private transfer.

Follow us

Ask about availability or make a reservation. We will contact you to confirm your booking to your given email address or phone number.

Voit myös laittaa sähköpostia info@seitahotelli.fi tai soittaa numeroon +358 16 569 211. Vastaamme yhteydenottoihin kahden arkipäivän sisällä!