Lomakeskus Seita

Yhteystiedot & sijainti

Tiurajärventie 36 A
95970 Äkäslompolo

puh. +358 16 569 211
info@seitahotelli.fi

N 67′ 35′  E24′ 08′

Lomakeskus Seitaan voit saapua kauempaa niin omalla autolla, junalla, lentokoneella kuin bussilla. Helsingistä saapuu ympäri vuoden yöjuna Kolarin rautatieasemalle, josta on  bussiyhteys Äkäslompoloon ja Lomakeskus Seidan pihaan. Lähin lentokenttä on Kittilässä ja myös sieltä on bussiyhteys Äkäslompoloon ja pihapiiriimme. Suoria lentoja Kittilään tulee ympäri vuoden Helsingistä (Finnair) sekä talvikaudella muun muassa Keski-Euroopasta.

Etäisyyksiä lähelle ja kauas

Lomakeskus Seita

Varaustiedustelu

Tiedustele Lomakeskus Seidan majoitustilojen varaustilannetta tai tee suoraan alustava varaus. Vastaamme viesteihin 48 tunnin sisällä!

Voit myös soittaa numeroon 016 569 211 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@seitahotelli.fi.

Lomakeskus Seita

Tiurajärventie 36 A
95970 Äkäslompolo
N 67′ 35′ E24′ 08′

Löydä perille

Helsingistä lähtee ympäri vuoden yöjuna Kolarin rautatieasemalle, josta on bussiyhteys Äkäslompoloon ja Lomakeskus Seidan pihaan. Lue lisää junan bussiyhteydestä ja osta junaliput.

Lähin lentokenttä on Kittilässä ja myös sieltä on bussiyhteys Äkäslompoloon ja Lomakeskus Seidan pihaan. Vaihtoehtoisesti voit tilata myös yksityisen kuljetuksen.

Seuraa meitä

Tiedustele Lomakeskus Seidan huoneiden varaustilannetta tai tee suoraan alustava varaus. Otamme yhteyttä varmistaaksemme varauksen tai tiedustelun joko antamaanne puhelinnumeroon tai sähköpostiin.

Voit myös laittaa sähköpostia info@seitahotelli.fi tai soittaa numeroon +358 16 569 211. Vastaamme yhteydenottoihin kahden arkipäivän sisällä!